Publisert den

FamilySearch stopper distribusjonen av mikrofilmer

FamilySearch Library in Salt Lake City

Nå har FamilySearch sagt at de ikke lenger vil distribuere sine mikrofilmer rundt omkring i verden. De har kommet så langt i digitaliseringen av filmene at de i løpet av 2020 vil ha digitalisert alle sine filmer, slik at de blir tilgjengelige for alle på nettet.

Riktignok vil vi da i 3 år mangle filmer som gjenstår, men dette er faktisk en god nyhet og viser at FamilySearch virkelig arbeider effektivt og raskt for å skaffe slektsforskere det verktøyet de trenger for å finne sine forfedre. At de gjør dette materialet tilgjengelig betyr nok at vi som slektsforskere må følge med på nye publiseringer hos FamilySearch enda oftere enn før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *