Posted on

Nordic Genealogy og webinarer

Nå i disse koronatider leverer Nordic Genealogy ukentlige webinarer til slektsinteressert publikum. Sitter hjemme og trenger tips til din egen slektsgransking? Liv Marit Haakenstad og jeg har allerede avholdt følgende webinarer: Søk i Digitalarkivet, del 1 av bruken av kirkebøker og et webinar om skifter og skiftemateriale. I denne omgangen bruker vi i hovedsak Digitalarkivet som kilde. Vi vil også berøre Registreringssentral for historiske data og Dokumentasjonsprosjektet i våre framtidige webinarer.

Meld dere på nyhetsbrevene våre så får du med deg neste webinar. Lenke til påmelding finner du her.

slektsgransking
utsnitt av kirkebok

Før sommeren vil vi avholde flere webinarer. Du vil få et om folketellinger (del 1), del 2 av bruken kirkebøker og som avslutning et webinar som vi kaller “Spør en slektsforsker”. Vi har holdt prisen lav for å gi flest mulig sjansen til å følge oss før sommeren, kun kr. 100,- pr webinar.

Nordic Genealogy vil gjennom sommeren forberede nye webinarer som skal være klare til høsten.  Vi vil også legge ut noen guider i butikken vår som kan lastes ned og benyttes som “hurtighjelp” ved siden av tastaturet når du arbeider med slekten din.

Hvis du ønsker profesjonell hjelp til din slektsgransking kan du lese betingelsene her og bestille oppdrag her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *