For private

Tjenester til private

Jeg kan levere slektsforskningstjenester til en rimelig pris og med god kvalitet enten du trenger å få utredet slektstreet ditt, eller løse en vanskelig gåte du har slitt med lenge. Hvis skriften er vanskelig, kan jeg hjelpe deg med det også.

Kanskje du vil gi bort et slektstre i bursdagspresang, konfirmasjonspresang eller til et brudepar?

Priser og betingelser

Slektsutredninger

For vanlige slektsutredninger innenlands som i sin helhet kan utføres på nett, er utgangspunktet en timepris på kr. 500,- + mva. Vanligvis tas ikke oppdrag under 10 timer, men det kan gjøres unntak for dette i spesielle tilfeller. Faktura sendes etter at oppdrag er utført, med forfall på 10 dager. Ved lengre oppdrag vil det avtales delfakturering av tjenestene.

Pakketilbud

20 timer = Kr. 9000,- + mva (Kr. 450,- pr time)

25 timer = Kr. 10625,- + mva (Kr. 425,- pr time)

30 timer = Kr. 12000,- + mva (Kr. 400,- pr time)

Diverse

For undersøkelser som medfører reiser eller utenlandske søk, tilkommer utgifter til dette. Hvis mulig vil disse utgiftene bli estimert på forhånd når oppdraget starter.

Jeg vil levere en fullstendig rapport over funnene som er gjort, og kan om ønskelig presentere disse i en Powerpoint-presentasjon. Det vil tilkomme ekstra kostnader for å fremstille en slik presentasjon.

Transkribsjoner

Klarer du ikke å tyde hva som står i dokumentene? Jeg kan oversette dette for deg ved å skrive av innholdet. Prisen er avhengig av skrivestil, dokumentets alder og lengde. Ta kontakt.

Hjelp til slektsstevner

Om det skulle være ønskelig med hjelp til å arrangere slektsstevner eller lignende, kan jeg utføre dette for samme timepris som slektsutredningene. Det er også mulig her å avtale en fast sum for arbeidet.

Hjelp til å skrive slektsbok

Jeg har skrevet flere bøker, og også oversatt bok fra svensk til norsk. Ønsker du hjelp til å skrive en slektsbok om familien din, ta kontakt så diskuterer vi pris og betingelser for dette. Jeg kan også bidra til å få den trykket rimelig hos anerkjent trykkeri.