Posted on

Lenker til utvalgte kilder hos Digitalarkivet

Det har blitt mye mer tungvint å lete opp kildene du har bruk for på Digitalarkivets hjemmesider, derfor har jeg for enkelthets skyld laget meg noen egne lenker for de kildene jeg benytter oftest og det er selvfølgelig i de prestegjeldene hvor jeg selv har mest slekt. Det som irriterer meg er også at de ikke listes opp etter dato, men i meget tilfeldig rekkefølge og dette tror jeg ikke går an å endre på. I tillegg er selvsagt visningen av et søk ganske lite vakkert.

Det blir i første omgang Toten, Vardal og Biri som får egne lenker. Gudbrandsdalen må også med. Deretter bør jeg også lage tilsvarende for bygdene Feiring, Hurdal og Eidsvoll.

Folketellingene for Biri

Folketellingene for Toten

Folketellingene for Vardal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *